MENU

Jídelníček

Vedoucí stravování podá na požádání informace o alergenech obsažených v jídle.

Pondělí 18. března

Rohlík, paštiková pom., okurek, klas. čaj
Zeleninová
Čočka s rýží, opečená šunka, okurek, nápoj s líčí
Chléb, zlatá haná, plátkový toustový sýr, kousek jablka, mléko

Úterý 19. března

Cereální bageta, gervais s pažitkou, paprika, kakao
Cibulová s bramborem
Zapečené špagety s mletým masem, zeleninou a sýrem, okurek, ovocný nektar
Makový závin, oříšková čokoláda

Středa 20. března

Obložený toustový chléb, ledový bílý čaj
Rajčatová s těst. rýží
Treska na kmíně, brambor, obloha, mošt
Tmavý rohlík, vaječná pom., ředkvička, granko

Čtvrtek 21. března

Pudink s piškotem, ovocný nektar
Kmínová s kapáním
Segedínský guláš, špaldový knedlík, klas. čaj
Chléb, jarní pom., paprika, malcao

Pátek 22. března

Podmáslový chléb, nivová pom., okurek, mléko
Česneková se smaž. hráškem
Krůtí plátek, bramborová kaše, kompot, ledový bílý čaj
Rohlík, bylinková pom., 1/2 jablka, kakao