MENU

Jídelníček

Vedoucí stravování podá na požádání informace o alergenech obsažených v jídle.

Pondělí 26. února

Chléb, šunková pěna, mrkev, mléko
Drůbeží s nudlemi a játrovou rýží
Koprová omáčka, vejce, knedlík, klas. čaj
Chléb, pom. z taveného sýru, jablko, malcao

Úterý 27. února

Sedlácký chléb, tuňáková pom., okurek, ovocný čaj
Z červené čočky a pohanky
Bifteky po ukrajinsku, opečené brambory, sirup
Rohlík, pestrá pom., paprika, mléko

Středa 28. února

Obložený toustový chléb, káva
Mrkvová
Kuře na způsob bažanta, rýže, okurek, nápoj z džungle
Podmáslový chléb, pom. z Lučiny, hrozen, kakao

Čtvrtek 29. února

Cereální bageta, máslo, 1/4 hrušky, oříšková čokoláda
Kmínová s vejcem
Filé zapečené s bramborem a šlehačkou, salát z červeného zelí, led. bílý čaj
Koblih, karamelový kapučínek

Pátek 1. března

Krupicová kaše s máslem a kakaem, klas. čaj
Květáková
Špagety s boloňskou omáčkou a sýrem, okurek, ovocný nektar
Chléb, drožďová pom., paprika, ovocný čaj